Over mij

Janine Harrop is gediplomeerd sportmasseur voor paarden,  deze opleiding heeft zij gevolgd bij Bartels & Bascule en is daarbij aangesloten bij het kwaliteitsregister van Paardenmassage Nederland. Om haar kennis en vaardigheden verder te verdiepen en verbreden volgt zij regelmatig nascholing over uiteenlopende onderwerpen. Op deze manier blijft ze ook de meest recente ontwikkelingen op dit gebied volgen.
Naast haar werk als sportmasseur voor paarden is Janine praktijktrainer en mede-examinator bij de opleiding Sportmassage voor paarden bij Bartels Horse & Health Instituut. Deze opleiding wordt op hbo-niveau gegeven en is procedureel getoetst en erkend door het CRKBO, waarmee het officieel een verkorte beroepsopleiding is. Ook wordt de opleiding erkend door het VPSN, de vereniging van sportpaardenmasseurs in Nederland.

Opleiding en ervaring

Sportmassage voor paarden is een hele waardevolle en effectieve methode die ingezet kan worden bij de begeleiding van (sport)paarden. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat massage kan helpen bij het verminderen van pijn, verbeteren van de mobiliteit en het ondersteunen van herstel.

Lees meer

Samenwerking

Janine zoekt graag de samenwerking op met diverse deskundigen en heeft in de loop van de tijd een netwerk van professionals opgebouwd. Denk hierbij aan erkende paardenartsen met specialisaties op verschillende gebieden, fysiotherapeuten, chiropractors, hoefsmeden, zadelmakers en trainers.

Lees meer

Klantervaringen

Benieuwd naar wat andere professionals en klanten te zeggen hebben over Janine?

Lees meer

Janine is een prettig persoon om mee te werken, ze is professioneel en geduldig en legt in duidelijke taal uit.

Caroline Advokaat

Recencies van klanten